Dailymixes.org | Best MP3 Music downlad | Szepkartya
Olcsószállások.net

Badacsonytördemic Szállás

Üdvözöljük Badacsonytördemic utazási oldalán.
Badacsonytördemic a Balaton északi partján, Veszprém megyében a Tapolcai kistérségben fekszik. Badacsonytól észak-nyugati irányban, közvetlenül a Balaton-felvidéki Nemzeti Park mellett található. Badacsonytördemic már a bronz korban lakott volt, így a falu majd község története igen régre nyúlik vissza. Az első írásos emléket 1219-ből tárták fel. Badacsonytördemicen a Badacsonyi-hegy oldalában rengeteg szőlős kert található. Az innen készült borok méltán híresek, szintúgy mint a Badacsonyból vagy más Balaton-felvidékről származó bor. A hegyoldalról gyönyörű kilátás nyílik a Balatonra. Érdemes egy túrát tenni a hegyen és megtekinteni a régen vulkánként működő hegyoldalből kitóduló lávát, mely megszilárdulva bazaltorgonákat hozott létre.
A Balatonról nézve Badacsonytördemic és szállás.
Badacsonytördemic: A Balatonról nézve Badacsonytördemic

Badacsonytördemic Szállás Online Szobafoglalás

Andreas Wellness Panzió3 csillagos

  • 3 csillagos
  • Balatonparti
Az Andreas Wellness Panzió. Csodálatos fekvése, a Balaton közelsége (2 km) számtalan programlehetőséget kínál minden évszakban. A sportot kedvelők kirándulhatnak, túrázhatnak, kiépített kerékpárút várja a kerekezőket,.

Részletek az Andreas Wellness Panzióről.
9500 Ft /Szoba-tól
Badacsonytördemic szállás, nyaralás a Balatonon.
*Az árak éjszakánként és szobánként értendőek, az Euro árfolyamának függvényében változhatnak.

Szoba foglalás
 
Clicky Web AnalyticsValid XHTML 1.0 TransitionalValid CSSAkciók, Kedvezményes szállásajánlatok Copyright 2008-2009 olcsoszallasok.net. Minden jog fenntartva. Foglalás menete - Rólunk - Regisztráció
Linkcsere Partnereink