Dailymixes.org | Best MP3 Music downlad | Szepkartya
Olcsószállások.net

Balatonkenesei hotel, és szállás lista.

Üdvözöljük Balatonkenese utazási oldalán.
Balatonkenese Veszprém megyében, a Balaton keleti részén, a Balatonalmádi kistérségben helyezkedik el. A kedvelt üdülő városka Budapesttól mindössze 100 km-re fekszik. A mellette fekvő Balatonakarattyával szinte egybe épült, közigazgatásilag egybe tartozik. Egyedülállóan Európában itt virágzik a Tátorján. A balatonkenesei balaton part lassan mélyülő, homokos, sok szabad strandból áll. A parton rengeteg vitorlásnak helyet adó kikötő is megtalálható. Balatonkenese szállás kínálata igen változó árfekvésben érhető el. Balatonkenese hotel, apartman és panzió listáját itt tekintheti meg. Mi segítünk Önnek megtalálni a legjobb és legmegfelelőbb olcsó szállást Balatonkenesén. Ha bármi segítségre lenne szüksége hívja ügyfélszolgálatunkat bizalommal.
Balatonkenesei panoráma és szállás.
Balatonkenese: Balatonkenesei panoráma

Balatonkenese Szállás Online Szobafoglalás

Balatonfói Yacht Club Hotel4 csillagos Hotel

  • Hotel
  • 4 csillagos
  • Zöldövezeti
A Balatonfói Yacht Club Hotel. Balatonra néző kényelmes szobák és tágas lakosztályok várják a baráti társaságokat, a pihenni vágyó családokat és a konferenciák résztvevőit.

Részletek a Balatonfói Yacht Club Hotelről.
18900 Ft /Szoba-tól
Balatonkenese 2009-es szállás árak.
*Az árak éjszakánként és szobánként értendőek, az Euro árfolyamának függvényében változhatnak.

Szoba foglalás
 
Clicky Web AnalyticsValid XHTML 1.0 TransitionalValid CSSAkciók, Kedvezményes szállásajánlatok Copyright 2008-2009 olcsoszallasok.net. Minden jog fenntartva. Foglalás menete - Rólunk - Regisztráció
Linkcsere Partnereink