Dailymixes.org | Best MP3 Music downlad | Szepkartya
Olcsószállások.net

Sóstógyógyfürdő Nyíregyháza

Üdvözöljük Nyíregyháza Sóstófürdő utazási oldalán.
Sóstógyógyfürdő, Sóstófürdő vagy Sóstó fürdőhely Nyíregyházán. Nyíregyháza város és Sóstógyógyfürdő között helyezkedik el a Sóstói-erdő, amit az ott élők okkal neveznek a város tüdejének, ékességének. Szívesen keresik fel gyermekek, fiatalok és idősek, családok és csoportok, sétálók, futkározók és sportolók, akik számára erdei tornapálya, játszótér, esőbeállók, szalonnasütő helyek, sétányok épültek. Az erdőt külön is kedveltté teszi tavasszal a híresen intenzív akácillat, amely főként a vonatablakból kihajolva nyújt másutt ritkán megtapasztalható élményt. Bár Sóstó néven több városunkhoz is tartoznak területek az országban, a környékbeliek az erdőre, a tóra, a vadasparkra, a fürdő-komplexumra és az egyéb létesítményekre együttesen a rövid Sóstó megnevezést használják.
Aquarius Élményfürdő Nyíregyháza-Sóstógyógyfürdön és szállás.
Nyíregyháza Sóstófürdő: Aquarius Élményfürdő Nyíregyháza-Sóstógyógyfürdön

Nyíregyháza Sóstófürdő Szállás Online Szobafoglalás

Viktória Apartman3 csillagos Apartman

  • Apartman
  • 3 csillagos
  • Külvárosi
A Viktória Apartman. Nyíregyháza belvárosától kb. 5 km-re található Sóstófürdőn 40 m2-es apartman 4 fő részére bográcsozási lehetőséggel, zárt udvarban lévő parkolóval szeptember 30-ig kiadó.

Részletek a Viktória Apartmanről.
Az árak feltöltés alatt.
Szállás foglalás olcsó áron, és a Aquarius Élményfürdő 2009.
*Az árak éjszakánként és szobánként értendőek, az Euro árfolyamának függvényében változhatnak.

Szoba foglalás
 
Clicky Web AnalyticsValid XHTML 1.0 TransitionalValid CSSAkciók, Kedvezményes szállásajánlatok Copyright 2008-2009 olcsoszallasok.net. Minden jog fenntartva. Foglalás menete - Rólunk - Regisztráció
Linkcsere Partnereink