Dailymixes.org | Best MP3 Music downlad | Szepkartya
Olcsószállások.net

Berettyóújfalu szállás

Üdvözöljük Berettyóújfalu utazási oldalán.
Berettyóújfalu Magyarország Észak Alföldi régiójában fekvő kisváros 16 ezer lakossal. A város kedvező fekvése és az itt élő emberek szorgalma nyomán Hajdú-Bihar megye Bihari térségének gazdasági-, kulturális-, egészségügyi-, és oktatási központjává vált. Berettyóújfalu a fővárostól az M3-as autópályán Debrecen felől megközelítve kb. 270 km. Településünktől északra és délre is Nemzeti parkok sorakoznak. A pusztai táj és a vízi világ is megtalálható közvetlen környezetünkben. Különleges madárvilág, bivalyrezervátum, juhnyájak, álló és folyóvizekben horgászási lehetőség, vadászat, lovaglás is szolgálja a kikapcsolódást. Szállás kínálat az alábbi listában.
A város panorámája és szállás.
Berettyóújfalu: A város panorámája

Berettyóújfalu Szállás Online Szobafoglalás

Katalin Motel2 csillagos Motel

  • Motel
  • 2 csillagos
  • Zöldövezeti
A Katalin Motel. A Katalin MotelésRestaurant Berettyóújfalu belterületén a 42.sz. Főút mentén található.A E60 nemzetközi főközlekedési útról könnyen megközelíthető Katalin Motel csendes környezetben nyúj.

Részletek a Katalin Motelről.
5000 Ft /Szoba-tól
Nyaralás olcsó szálláshelyen, Berettyóújfaluban.
*Az árak éjszakánként és szobánként értendőek, az Euro árfolyamának függvényében változhatnak.

Szoba foglalás
 
Clicky Web AnalyticsValid XHTML 1.0 TransitionalValid CSSAkciók, Kedvezményes szállásajánlatok Copyright 2008-2009 olcsoszallasok.net. Minden jog fenntartva. Foglalás menete - Rólunk - Regisztráció
Linkcsere Partnereink