Dailymixes.org | Best MP3 Music downlad | Szepkartya
Olcsószállások.net

Erdőbénye Hotel ajánló

Üdvözöljük Erdőbénye utazási oldalán.
Erdőbénye üdülési adottságok legfőbb alapjai a térség páratlanul szép természeti környezete. A település fekvése, kellemes környezete megnyugtató kiegyenlítő klímája, jó levegője önmagában is elegendő ahhoz, hogy állandó üdülőket vonzzon. A várost azon utazóinknak ajánljuk akiket vonz a természet szépsége. Mindezekhez kínálunk kedvező árú hotelt Erdőbénye-ben. A leghíresebb szállás a városban a Magita Hotel melyet az ide látogatók előszeretettel keresnek fel. A településen más szállás lehetőségre is van lehetőség, például apartmanban, vagy panzióban. Tisztelt érdeklődő ha kérdése merülne fel kollégáink az Erdőbénye szállásokkal kapcsolatban részletesen tájékoztatja Önt.
A város természeti környezete és szállás.
Erdőbénye: A város természeti környezete

Erdőbénye Szállás Online Szobafoglalás

Hotel Magita3 csillagos Hotel

  • Hotel
  • 3 csillagos
  • Zöldövezeti
A Hotel Magita. A Magita Hotel Tokaj-Hegyalja egyik legrégebbi településén, Erdőbényén nyitotta meg kapuit a 2002. évben. Az évezredes múlt, a szelíd táj, a kristálytiszta levegő sajátos hangulatot áraszt a kic.

Részletek a Hotel Magitaről.
18600 Ft /Szoba-tól
2009-es nyár Erdőbénye Hotelben.
*Az árak éjszakánként és szobánként értendőek, az Euro árfolyamának függvényében változhatnak.

Szoba foglalás
 
Clicky Web AnalyticsValid XHTML 1.0 TransitionalValid CSSAkciók, Kedvezményes szállásajánlatok Copyright 2008-2009 olcsoszallasok.net. Minden jog fenntartva. Foglalás menete - Rólunk - Regisztráció
Linkcsere Partnereink