Dailymixes.org | Best MP3 Music downlad | Szepkartya
Olcsószállások.net

Főnix Hotel Balatonföldvár

  • Cím: 8623, Balatonföldvár - Spur I. u. 27
  • A szállás elhelyezkedése: Balatonparti
  • A szállás tipusa: Hotel
  • Kategória: 4 csillagos Hotel
Főnix Hotel Balatonföldvár épülete.


Főnix Hotel Balatonföldvár Leírása
A négycsillagos Hotel Főnix Szálloda és Oktatóközpont 2001-ben nyitotta meg kapuit Balatonföldváron, a Magyar Tenger egyik legszebb üdülőhelyén. A Budapesttől 1 óra alatt megközelíthető színvonalas, családias hangulatú szállodánkban Önt is szeretettel látjuk, akár nyaralóvendégként, akár egy tréningcsoport tagjaként! A tulajdonosok több évtizedes vállalatvezetői tapasztalattal, vendéglátóipari gyakorlattal vágtak bele ebbe a vállalkozásba. Céljuk az, hogy a vállalati rendezvények, tréningek számára olyan helyszínt kínáljanak, amely megbízható minőséget, hangulatos környezetet és profi szolgáltatást nyújt. A cégek és tréningek igényeinek pontos ismeretében a vállalkozás filozófiája az, hogy ne egy szálloda építészeti és működési lehetőségei szabják meg egy tréning lehetőségeit, hanem éppen fordítva: az épület és a működés alkalmazkodjon a tréningek igényeihez. Ezért épült úgy az oktatóközpont, hogy az 1300 m2-ből 600 m2 közösségi helyiség, ezért teremtünk lehetőséget a kizárólagos használatra, ezért kezeljük a szoba elfoglalásának és elhagyásának időpontját rugalmasan, ezért nincs az étteremnek szigorú nyitvatartási ideje és ezért sütjük a saját konyhánkon a kávészünetek süteményeit. Természetesen a cégeken kívül gondolunk a nyaralni, üdülni vágyó vendégeinkre is, illetve azokra, akik csak egy kellemes hétvégét szeretnének eltölteni nyugodt környezetben. A nyári hónapok rengeteg lehetőséget kínálnak a Balaton-part legszebb városában. A turistaszezonban akciós csomagajánlatokkal kedveskedünk nyaralóvendégeinknek! Nálunk minden szükséges kelléket megtalál egy emlékezetes, pihentető nyaraláshoz! A Hotel Főnix Üdülési Csekk elfogadóhely! Jöjjön el, legyen a vendégünk és győződjön meg személyesen is szolgáltatásaink színvonaláról!
Fényképek a hotelről.
Főnix Hotel Balatonföldvár fényképe. Főnix Hotel Balatonföldvár belső panoráma. Foto Főnix Hotel Balatonföldvár A Hotel eggyik szobája. Az étterem. Főnix Hotel Balatonföldvár fénykép egy szobáról. Az étkezője a Hotel-nek.

Szoba foglalás

Szállás Menü

Leirás és fényképek

Szobaárak, és foglalás

A város és régió

Szolgáltatások

Üdülési csekk elfogadóhely Általános információk
Bár
Étterem
Internet kapcsolat
24 órás recepció
Autó kölcsönzés
Parkolás
Parkolási lehetőség
Zárt Parkoló
Garázs
Busz parkolóhely
Wellness szolgáltatás
Wellness
Termálfürdő
Fittness
Kikapcsolódás
Billiard
A Hotel extrái
Gyermekbarát
Szobák ált. felszereltsége
Telefon a szobában
TV a szobában
Hajszárító
Minibár
Légkondicionált szoba
Szobaszervíz
 
Clicky Web AnalyticsValid XHTML 1.0 TransitionalValid CSSAkciók, Kedvezményes szállásajánlatok Copyright 2008-2009 olcsoszallasok.net. Minden jog fenntartva. Hotel Reservation - Foglalás menete - Rólunk - Regisztráció
Linkcsere Partnereink