Dailymixes.org | Best MP3 Music downlad | Szepkartya
Olcsószállások.net

Fortuna Hajóhotel

  • Cím: 1137, Budapest - Szent Istvan Park, lower quay
  • A szállás elhelyezkedése: Belvárosi
  • A szállás tipusa: House boat
  • Kategória: 3 csillagos House boat
Fortuna Hajóhotel épülete.


Fortuna Hajóhotel Leírása
2000-ben sor került a hajó teljes belső átépítésére, melynek során a kabinok méretét megnövelték, a gépház helyén pedig egy "angol pub" söröző lett kialakítva. A hajótest alsó része 14 db mosdós szobából áll, melyekhez közös mellékhelyiségek és zuhanyzók tartoznak. A főfedélzeten a recepció, az exkluzív kivitelű, elegáns "Lord Nelson" étterem, a "Szirén" konferenciaterem, valamint egy tradicionális tárgyalószalon, a "Nelson" található. Ezen a szinten kapott még helyet 12 zuhanyzóval, televízióval, minibárral, telefonnal ellátott, légkondicionált szoba is. A felső fedélzet tulajdonképpen a szállodai szint, 32 szobával (felszereltségük megegyezik a főfedélzeti szobákéval). Hajónk büszkesége a mesés panorámájú, tágas belső terű, 4 db superior kategóriájú szoba, amely egyedi igények kielégítését is lehetővé teszi. A hajó valamennyi helyisége légkondicionált, hőmérsékletük egyedileg szabályozható. Vendégeinket júniustól népszerű grillteraszunkra várjuk, ahol az idelátogatók finom, könnyű ételek és hűsítő italok társaságában élvezhetik a Duna-part hangulatát. Kényelmes szobáink, romantikus hangulatú környezetünk, a Világörökség részét képező panoráma, illetve a központi fekvés nyújtanak előnyöket a Budapesten tartózkodó turistáinknak és rendezvényeinken résztvevő vendégeinknek.
Fényképek
Fortuna Hajóhotel fényképe. Fortuna Hajóhotel belső panoráma. Foto Fortuna Hajóhotel A House boat eggyik szobája. Az étterem. Fortuna Hajóhotel fénykép egy szobáról. Az étkezője a House boat-nek. Fotó galeria első kép. Fotó galeria második kép. Fotó galeria harmadik kép.

Szoba foglalás

Szállás Menü

Leirás és fényképek

Szobaárak, és foglalás

A város

Szolgáltatások

Üdülési csekk elfogadóhely
 
Clicky Web AnalyticsValid XHTML 1.0 TransitionalValid CSSAkciók, Kedvezményes szállásajánlatok Copyright 2008-2009 olcsoszallasok.net. Minden jog fenntartva. Hotel Reservation - Foglalás menete - Rólunk - Regisztráció
Linkcsere Partnereink