Dailymixes.org | Best MP3 Music downlad | Szepkartya
Olcsószállások.net

Harkány hotel gyógyfürdő

Üdvözöljük Harkány utazási oldalán.
Harkány Baranya megye déli részén, a Dráva folyó völgyében fekszik. Magyarország egyik legjelentősebb gyógyfürdőhelye. A víz gyógyító hatása, az előnyös földrajzi fekvés és a szinte mediterrán jellegű éghajlat mindig jelentős szerepet játszott a település fejlődésében. A környék nagy történelmi múlttal rendelkezik, látnivalókban gazdag. A borvidék és a kétezer éves Pécs közelében épült-kialakult Harkány fürdő majdnem kétszáz éve fogadja és szolgálja vendégeit. A Harkányi Gyógyfürdőben nem csak a gyógyvíz spontán hatása érvényesül. Természeti adottságai kitűnőek: kedvező éghajlata, a gyógyfürdő mikroklímája, és az évi 2.100-2.200 napsütéses óra kiváló kiegészítője egy gondosan megtervezett fürdőkúrának. Harkány szállás, és hotel kínálata a lenti listában látható.
Harkányi Gyógyfürdő és szállás.
Harkány: Harkányi Gyógyfürdő

Harkány Szállás Online Szobafoglalás

Family Apartman Harkány3 csillagos Vendégház

  • Vendégház
  • 3 csillagos
  • Belvárosi
A Family Apartman Harkány. A Family Apartman 150 méterre található a Harkányi Gyógy és strandfürdő bejáratától, a park mellett.Egész évben várjuk vendégeinket 2-3 ágyas ízlésesen berendezett szobáinkkal.

Részletek a Family Apartman Harkányről.
5400 Ft /Szoba-tól

Dráva Hotel Thermal Resort4 csillagos Hotel

  • Hotel
  • 4 csillagos
  • Belvárosi
A Dráva Hotel Thermal Resort. A Dráva Hotel Thermal Resort az európai hírű gyógyfürdőhelyen Harkányban, Magyarország délnyugati részén, a baranyai megyeszékhelytől 25 km-re délre található.

Részletek a Dráva Hotel Thermal Resortről.
15100 Ft /Szoba-tól
Harkányi Gyógyfürdő, és hotel
*Az árak éjszakánként és szobánként értendőek, az Euro árfolyamának függvényében változhatnak.

Szoba foglalás
 
Clicky Web AnalyticsValid XHTML 1.0 TransitionalValid CSSAkciók, Kedvezményes szállásajánlatok Copyright 2008-2009 olcsoszallasok.net. Minden jog fenntartva. Foglalás menete - Rólunk - Regisztráció
Linkcsere Partnereink