Dailymixes.org | Best MP3 Music downlad | Szepkartya
Olcsószállások.net

A Gödi strand és szállodák

Üdvözöljük Göd utazási oldalán.
Göd megközelíthető a Budapest-Vác menetrend szerinti autóbusz járattal, valamint a Budapest-Szob villamosított nemzetközi vasút vonalon, Alsógöd, Göd és Felsőgöd MÁV állomásokon. Gödöt az egész évben nyitva tartó termálvizű strandja, nemzetközi minősítésű golfpályája, teniszpályái és lovas tanyái teszik vonzóvá a kirándulást. Göd kedvelt szállodái a Palace Hotel, és a Aphrodite Hotel melyek egész évben várják a városba látogató turistákat. A városban golf lehetőség van, melyről érdeklődjön a szállodákban. Kívánunk kellemes kikapcsolódást. Kérdéseit telefonos ügyfélszolgálatunk készséggel megválaszolja, és segít Önnek a legmegfelelőbb hotel kiválasztásában.
A strand Gödön és szállás.
Göd: A strand Gödön

Göd Szállás Online Szobafoglalás

Pólus Palace Termál Golf Club Hotel5 csillagos Hotel

  • Hotel
  • 5 csillagos
  • Zöldövezeti
A Pólus Palace Termál Golf Club Hotel. A Pólus Palace Thermal Golf Club Hotel***** Budapest legközelebbi és legattraktívabb golf-, wellness- és konferenciaszolgáltatásokat kínáló szállodája, mely nyugodt pihenést nyújt egy üde, fenyve.

Részletek a Pólus Palace Termál Golf Club Hotelről.
33200 Ft /Szoba-tól
Hotel Göd városában. Palace és a Aphrodite Hotel
*Az árak éjszakánként és szobánként értendőek, az Euro árfolyamának függvényében változhatnak.

Szoba foglalás
 
Clicky Web AnalyticsValid XHTML 1.0 TransitionalValid CSSAkciók, Kedvezményes szállásajánlatok Copyright 2008-2009 olcsoszallasok.net. Minden jog fenntartva. Foglalás menete - Rólunk - Regisztráció
Linkcsere Partnereink