Dailymixes.org | Best MP3 Music downlad | Szepkartya
Olcsószállások.net

Gyula fürdőváros szállásai és a Várfürdő

Üdvözöljük Gyula utazási oldalán.
Gyula, az ország délkeleti részén Budapesttől 220 km-re fekvő, 35 ezer lakosú üdülő- és fürdőváros. A város híres a Várfürdőről, és a Gyulai várról. Mindkettőbe érdemes betérni ha Gyulán jár. A két nevezetesség alig 100m re helyezkedik el egymástól, és a Vár kilátójából csodálatos panoráma tárul elénk. Akár 20-25km-re is el lehet látni. A várhoz közel több szállás is található, de a fürdőtől távolabb is vannak szállás lehetőségek. Gyulán a Luxus igényeket kielégítő hoteltől kezdve az olcsóbb kategóriájú szállások is megtalálhatók. Ilyenek a panziók, 2-3 csillagos hotelek, és az apartmanok. Bármelyikben is száll meg érezni fogja a gyulai emberek híres vendégszeretetét. Ha kérdése van a szállásokkal kapcsolatban keresse ügyfélszolgálatunkat az alábbi telefon számon.
A gyulai vár a Várfürdő mellett és szállás.
Gyula: A gyulai vár a Várfürdő mellett

Gyula Szállás Online Szobafoglalás

Hunguest Hotel Erkel3 csillagos Hotel

  • Hotel
  • 3 csillagos
  • Zöldövezeti
A Hunguest Hotel Erkel. A Hunguest Hotel Erkel*** a Várkertben, ősfákkal övezett környezetben, a csónakázótó és a Vár szomszédságában, barátságos légkörben, változatos szolgáltatásokkal várja Vendégeit!Szál.

Részletek a Hunguest Hotel Erkelről.
8400 Ft /Szoba-tól
Akció

Elizabeth Hotel4 csillagos Hotel

  • Hotel
  • 4 csillagos
  • Zöldövezeti
Az Elizabeth Hotel. A négycsillagos Elizabeth Hotel a Dél-Alföld egyik legszebb történelmi városában, Gyulán várja a gyógyulni, pihenni és kikapcsolódni vágyókat.

Részletek az Elizabeth Hotelről.
17800 Ft /Szoba-tólAkciós nyaralás
Gyula hotel, és szállás listája.
*Az árak éjszakánként és szobánként értendőek, az Euro árfolyamának függvényében változhatnak.

Szoba foglalás
 
Clicky Web AnalyticsValid XHTML 1.0 TransitionalValid CSSAkciók, Kedvezményes szállásajánlatok Copyright 2008-2009 olcsoszallasok.net. Minden jog fenntartva. Foglalás menete - Rólunk - Regisztráció
Linkcsere Partnereink