Dailymixes.org | Best MP3 Music downlad | Szepkartya
Olcsószállások.net

Hortobágy

Üdvözöljük Hortobágy utazási oldalán.
Hortobágy Hajdú-Bihar megyei község Debrecentől 36 kilométerre nyugatra a Balmazújvárosi kistérségben. Az idegenforgalom szempontjából a Hortobágyon mindig is a lovaglás, horgászat, vadászat volt a legismertebb, illetve a Hortobágyi Nemzeti Park. A sportolás lehetőségei bővültek, igazodva az idelátogatók igényeihez. A szálláslehetőségek adottak: a 2 napraforgós falusi szállástól a panziókon, kempingeken keresztül a 4 csillagos hotelig, és néhány kisebb üdülő, horgásztanya is található. A Hortobágy Club Hotelhez üdülőfalu is tartozik. Ha kérdése merül fel Hortobágyi szállásokkal kapcsolatban ügyfélszolgálatunk készséggel áll rendelkezésére.
A hortobágyi Kilenclyukú Híd és szállás.
Hortobágy: A hortobágyi Kilenclyukú Híd

Hortobágy Szállás Online Szobafoglalás

Club Hotel Hortobágy4 csillagos Hotel

  • Hotel
  • 4 csillagos
  • Zöldövezeti
A Club Hotel Hortobágy. A Hortobágyi Nemzeti Park szívében található a Hortobágy Club Hotel****, mely harmonikusan illeszkedik a tájba. Az ide érkező vendég egy külön világba, a pihenés, az aktív kikapcsolódás és a k.

Részletek a Club Hotel Hortobágyről.
15700 Ft /Szoba-tól
Hortobágy Club Hotel 2009-es árai, és szállások a településen.
*Az árak éjszakánként és szobánként értendőek, az Euro árfolyamának függvényében változhatnak.

Szoba foglalás
 
Clicky Web AnalyticsValid XHTML 1.0 TransitionalValid CSSAkciók, Kedvezményes szállásajánlatok Copyright 2008-2009 olcsoszallasok.net. Minden jog fenntartva. Foglalás menete - Rólunk - Regisztráció
Linkcsere Partnereink