Dailymixes.org | Best MP3 Music downlad | Szepkartya
Olcsószállások.net

Hubertus Hof Guesthouse

  • Cím: 8640, Balatonfenyves - Nimrod Út.1.
  • A szállás elhelyezkedése: Belvárosi
  • A szállás tipusa: Vendégház
  • Kategória: 3 csillagos Vendégház
Hubertus Hof Guesthouse épülete.


Hubertus Hof Guesthouse Leírása
A Hubertus-Hof szálloda nyugodt, családias környezetben található egy kellemes parkban. A vidékies, vadász stílusban berendezett, de emellett nagyon modern és elegáns szálloda egész évben várja vendégeit. A huszonöt kétágyas szoba valamint a két lakosztály különálló földszintes házakban helyezkednek el. A szobák egy-egy tágas társalgóról nyílnak. A szobáink egy része pótágyazható, a kisgyermekes családok részére kiságyat, többgyermekes családok részére pedig összenyitható szobákat kínálunk. Lakosztályaink 2 fő számára ideálisak, egy hálószoba, egy fürdőszoba és egy nappali, valamint saját terasz kerti bútorokkal teszi még kellemesebbé az itt töltött napokat. Egy teljesen különállő épületben helyezkedik el a Kerti Lak, ahol 2 hálószoba, 2 fürdőszoba, egy nagy nappali (2 db pótággyal) áll a vendégek rendelkezésére összesen 90 négyzetméteren. Összesen 6 fő kényelmes elhelyezésére alkalmas, így ideális nagycsaládok és baráti társaságok számára. A lakrészhez önálló tersz is tartozik kerti bútorokkal. Minden szoba fürdőszobával, hajszárítóval, színes televízióval, minibárral van felszerelve. Az alapfelszereltséghez tartozik még szobánként egy-egy fegyverszekrény és házanként egy közös vadász és lovas felszerelés tisztítására szolgáló helyiség. A szobákban és a társalgókban a dohányzás mellőzését kérjük. Háziállat bevitele megengedett, melynek díja 1000Ft.
Fényképek a vendégházról.
Hubertus Hof Guesthouse fényképe. Hubertus Hof Guesthouse belső panoráma. Foto Hubertus Hof Guesthouse A Vendégház eggyik szobája. Az étterem. Hubertus Hof Guesthouse fénykép egy szobáról. Az étkezője a Vendégház-nek. Fotó galeria első kép. Fotó galeria második kép. Fotó galeria harmadik kép. Fotó galeria negyedik kép. Fotó galeria ötödik kép.

Szoba foglalás

Szállás Menü

Leirás és fényképek

Szobaárak, és foglalás

A város és régió

Szolgáltatások

Üdülési csekk elfogadóhely
 
Clicky Web AnalyticsValid XHTML 1.0 TransitionalValid CSSAkciók, Kedvezményes szállásajánlatok Copyright 2008-2009 olcsoszallasok.net. Minden jog fenntartva. Hotel Reservation - Foglalás menete - Rólunk - Regisztráció
Linkcsere Partnereink