Dailymixes.org | Best MP3 Music downlad | Szepkartya
Olcsószállások.net

Makk Marci Panzió

  • Cím: 3910, Tokaj - Liget köz 1
  • A szállás elhelyezkedése: Zöldövezeti
  • A szállás tipusa: Panzió
  • Kategória: 2 csillagos Panzió
Makk Marci Panzió épülete.


Makk Marci Panzió Leírása
Szeretettel köszönti Önöket a Szabolcs család Tokajban, a Makk Marci Panzió-Pizzériában. Panziónkban az Önök rendelkezésére áll 5 kétágyas, pótágyazható, fürdővel felszerelt szoba egy 3x2ágyas apartman és egy 25 főt befogadó konferenciaterem. A földszinti reggeliző 10 órától Pizzériaként működik. Városunk ott terül el, ahol a Tisza és a Bodrog találkozik, ahol a Kopasz-hegy lezárja az Alföld sík vidékét. A természetes környezet garantált kikapcsolódást nyújt, mind a csendes horgászoknak, mind a vízisportok kedvelőinek. Ha az ember Tokaj városának a nevét hallja, rögtön a bor jut eszébe. Tokaj Magyarország egyik történelmi borvidéke, ahol oxidatív módon állítják elő a híres Tokaji borokat.
Fényképek a panzióról.
Makk Marci Panzió fényképe. Makk Marci Panzió belső panoráma. Foto Makk Marci Panzió A Panzió eggyik szobája. Az étterem.

Szoba foglalás

Szállás Menü

Leirás és fényképek

Szobaárak, és foglalás

A város

Szolgáltatások

Üdülési csekk elfogadóhely Általános információk
Étterem
Konferencia terem
Üzlet Központ
Borospince
Hotel taxi
Autó kölcsönzés
Szobák ált. felszereltsége
Rádió a szobában
TV a szobában
 
Clicky Web AnalyticsValid XHTML 1.0 TransitionalValid CSSAkciók, Kedvezményes szállásajánlatok Copyright 2008-2009 olcsoszallasok.net. Minden jog fenntartva. Hotel Reservation - Foglalás menete - Rólunk - Regisztráció
Linkcsere Partnereink