Dailymixes.org | Best MP3 Music downlad | Szepkartya
Olcsószállások.net

Rólunk

Vissza az előző oldalra

Szeretettel köszöntjük Önt az Olcsó Szállások Portálján. Találja meg az Önnek legmegfelelőbb szállást. Útjaink egyéni utazások, így nem kell alkalmazkodnia az utazási irodák feltételeihez és azok díját sem kell kifizetnie. Szervezze meg saját nyaralását, melyhez segítséget nyújtunk! Így Önnek és Családjának felejthetettlen élményben lesz része külföldön vagy akár belföldön.

Az OlcsoSzallasok.Net célja, hogy a magyar utaznivágyók a lehető legolcsóbban foglalhassanak utazásukhoz szállást, így mint egyéni utazók megtakaríthatják az utazási irodák díját és nem kell alkalmazkodni az ők általuk összeállíott utakhoz. Oldalunkon megtalálhat minden szükséges információt az utazással kapcsolatban legyen ez; autós, buszos vagy repülős kiutazás. Kollégáink készséggel állnak rendelkezésére repülőjegy vagy buszjegy rendeléssel kapcsolatban is.
Cégünk igyekszik a foglalás lebonyolításánál a lehető legegyszerűbben és leggyorsabban intézkedni, hogy Önnek a nyaralás maradjon élmény ne a szervezés.
Az OlcsoSzallasok.Net a BDS Travel Group része, cégünk garantálja a minőségi szállásfoglalást. A BDS Travel Kft. egy magyar székhelyű és tulajdonú cég, mely jelenleg 26 országban van jelen és közvetít szállásokat-utazásokat a világ minden tájára.Cégünk folyamatos tárgyalásokat folytat a lehető legolcsóbb árakért és a még szélesebb kínálatért.

Reméljük, hamarosan Önt is Utasaink között üdvözölhetjük.

Kapcsolat
Kapcsolat
Hírek

- 2009. 04. 06.

A BDS Travel, Európa és Ázsia egyik piacvezető szállásfoglaló rendszere ma nyilvánosságra hozta, hogy 2009-ben kiemelt nagy hangsúlyt fektet a magyarországi kevésbé ismert vagy szinte ismeretlen települések népszerűsítésre. Ezen települések természeti értékeit, kultúráját, gasztronómijáját és látványosságait tárja a természetkedvelő utazó közönség el. Megkezdi ezen régiók szálláslehetőségeinek felkutatását illetve tárgyalásokat folytat az itt jelenlevű turisztikai látványosságok tulajdonosaival. Az utazó közönség várhatóan már Májusban megismerkedhet a cégünk által felfedezett "kincsekre".

- 2009. 04. 05.

A BDS Travel, Európa és Ázsia egyik piacvezető szállásfoglaló rendszere ma bejelentette, hogy 2009. Május 1.-től a nagyfokú érdeklődésre való tekintettel thaiföldi szállasait magyar nyelven is foglalhatóvá teszi az OlcsoSzallasok.Net oldalon. Először Bangkok, Phuket és Pattaya lesz elérhető, melyek a legközkedveltebbek Magyarországon és a kínálatot egyre bővíti. Az egyes városok és régiók kulturáját és fő látványosságait mutatva be Ön számára, így megismerkedhet a Thai területek gazdag értékeivel, miközben a legkedvezőbb árakon foglalhat szállás a Thai városokban.

- 2009. 04. 01.

A BDS Travel, Európa és Ázsia egyik piacvezető szállásfoglaló rendszere ma bejelentette, hogy 2009. Április 1.-től új oldalt nyit magyar nyelvű utasainak. A BDS Travel szállásfoglalója, az OlcsoSzallasok.Net címmel mai naptól érhető el. Az oldal struktúrájának kialakításánál figyelembe vettük, hogy a látogatók a lehető legegyszerűbben és legolcsóbban tudjanak szállást foglalni telefonon vagy on-line. Az oldal minden böngészőhöz és operációs rendszerhez alkalmazkodik, gondoltunk az alacsony sávszélességű internettel rendelkező felhasználókra is, így az OlcsoSzallasok.Net kényelmesen elérhető és használható.


Szoba foglalás

Utazzon velünk