Dailymixes.org | Best MP3 Music downlad | Szepkartya
Olcsószállások.net

Balatonszárszói apartmanok, szállások

Üdvözöljük Balatonszárszó utazási oldalán.
Balatonszárszó Somogy megyében a Balatonföldvári kistérségben a Balaton déli partján fekszik. Szomszédos települései Balatonföldvár, Balatonöszöd és Balatonszemes. Autóval az M7-es autópályáról, vonattal közvetlen Budapest-Székesfehérvár-Nagykanizsa útvonalon lehet megközelíteni. Az első írásos emlék Balatonszárszóról 1082-ben keletkezett. A települést már a neolitikum korában lakott volt. Balatonszárszón vesztette életét a méltán híres magyar költő: József Attila. A balatonszárszói strand gyönyörű, lassan mélyülő partszakasz. A balatonszárszói szállás kínálat igen változó lehet akár árfekvésben akár minőségben. Itt megtalálhatja az olcsó panziókat és a középkategóriás hoteleket is. A balatonszárszói apartmanok többsége önellátó, de ajánlott étteremmel reggeli kérhető.
Balatonszárszói Balaton és szállás.
Balatonszárszó: Balatonszárszói Balaton

Balatonszárszó Szállás Online Szobafoglalás

Favorit Motel2 csillagos Panzió

  • Panzió
  • 2 csillagos
  • Zöldövezeti
A Favorit Motel. A Motel Szántód központjában a Balatontól (a strandoktól) 600 m távolságban helyezkedik el. 11 db 2 személyes és 8 db 2 szobás 5-6 személyes faház, saját fürdőszobával, hűtőszekrénnyel áll .

Részletek a Favorit Motelről.
3400 Ft /Szoba-tól
Balatonszárszó szállás, apartman 2009-es kinálat.
*Az árak éjszakánként és szobánként értendőek, az Euro árfolyamának függvényében változhatnak.

Szoba foglalás
 
Clicky Web AnalyticsValid XHTML 1.0 TransitionalValid CSSAkciók, Kedvezményes szállásajánlatok Copyright 2008-2009 olcsoszallasok.net. Minden jog fenntartva. Foglalás menete - Rólunk - Regisztráció
Linkcsere Partnereink