Dailymixes.org | Best MP3 Music downlad | Szepkartya
Olcsószállások.net

Poroszló

Üdvözöljük Poroszló utazási oldalán.
Poroszló a Tisza jobb partján, Füzesabonytól 25 km-re délkeletre, Tiszafüredtől 8,5 km-re északnyugatra, a Tisza-tó partján, Heves megye határán fekvő kis település. A település egyik legfőbb vonzereje a 127 km2-es Tisza-tó, amely a vízi sportok kedvelőinek, a fürdőzni, strandolni vágyóknak, horgászoknak, vadászoknak, vízitúrázóknak is kiváló kikapcsolódási lehetőséget nyújt. A település legkedveltebb szállodája a Poroszló Kastély Hotel, de a településen vendégház, és panzió is található. Bármelyikben is szálljon meg, a vendégszeretet kiváló. Kívánunk Önnek kellemes időtöltést Poroszlón.
A Tisza Tó Légifelvétele és szállás.
Poroszló: A Tisza Tó Légifelvétele

Poroszló Szállás Online Szobafoglalás

Club Termál Kastély3 csillagos Hotel

  • Hotel
  • 3 csillagos
  • Zöldövezeti
A Club Termál Kastély. Engedjék meg, hogy néhány mondatban bemutassam a Tisza-tó mellett, Poroszló községben található Club Thermal Kastélyt.Poroszló Heves-megye területén, a Tisza-tó partján található ökofalu.

Részletek a Club Termál Kastélyről.
13500 Ft /Szoba-tól
Poroszlói Kastély, és panziók 2009 es szobaárai
*Az árak éjszakánként és szobánként értendőek, az Euro árfolyamának függvényében változhatnak.

Szoba foglalás
 
Clicky Web AnalyticsValid XHTML 1.0 TransitionalValid CSSAkciók, Kedvezményes szállásajánlatok Copyright 2008-2009 olcsoszallasok.net. Minden jog fenntartva. Foglalás menete - Rólunk - Regisztráció
Linkcsere Partnereink