Dailymixes.org | Best MP3 Music downlad | Szepkartya
Olcsószállások.net

Inárcs

Üdvözöljük Inárcs utazási oldalán.
Inárcs község Pest megyében, a Dabasi kistérségben helyezkedik el. Inárcs a térség egyik legújabb, mégis legnagyobb történelmi múltra visszatekintő települése. Határában a középső bronzkortól kezdve számos régészeti kultúra népe megtelepedett. Inárcson található a Szent György Kúria Hotel, mely a térség egyetlen 4 csillagos hotelja, és a 2. kategóriájú, családias hangulatú Bagolyvár étterem és vendégház, amely többszörösen elnyerte a Magyar Gasztronómiai Szövetség legmagasabb elismerő kitüntetését. Bármelyiket is választja kellemes kikapcsolódásban lehet része. Ha kérdése merül fel keresse ügyfélszolgálatunkat.
Dózsa Tér. és szállás.
Inárcs: Dózsa Tér.

Inárcs Szállás Online Szobafoglalás

Szent György Kúria Hotel és Konferencia4 csillagos Hotel

  • Hotel
  • 4 csillagos
  • Zöldövezeti
A Szent György Kúria Hotel és Konferencia. A Szent György Kúria **** Hotel és Conference 20 db kétágyas, 1 db egyágyas szobával és egy apartmannal rendelkezik.Felejtse el a város forgatagát és csobbanjon egyet pezsgőmedencénkben melyet .

Részletek a Szent György Kúria Hotel és Konferenciaről.
23000 Ft /Szoba-tól
Inárcs: Szent György Kúria, és a Bagolyvár vendégház.
*Az árak éjszakánként és szobánként értendőek, az Euro árfolyamának függvényében változhatnak.

Szoba foglalás
 
Clicky Web AnalyticsValid XHTML 1.0 TransitionalValid CSSAkciók, Kedvezményes szállásajánlatok Copyright 2008-2009 olcsoszallasok.net. Minden jog fenntartva. Foglalás menete - Rólunk - Regisztráció
Linkcsere Partnereink