Dailymixes.org | Best MP3 Music downlad | Szepkartya
Olcsószállások.net

A szentendrei sziget és szállás

Üdvözöljük Szentendre utazási oldalán.
Szentendre a Dunakanyar kapujában, a pilisi Kőhegy és a Duna találkozásánál, a Szentendrei-szigettel szemben, gyönyörű természeti környezetben található. Budapest irányából könnyen megközelíthető autóval, (szentendrei)HÉV-, autóbusz- és sétahajó járatokkal. Kedvelt kirándulóhely, és művészetével, kultúrájával ragadja magával a látogatót. A szentendrei szállás kínálatot itt találja, amely tartalmaz hotelt, panziót, és apartmant is. Kiránduláshoz ideális szállást jelenthet a St. Andrea Panzió, mely kedvező áron kínálja vendégei számára szobáit. Kívánunk Önnek, és családjának kellemes kikapcsolódást Szentendrén, a nyugalom szigetén.
A Szentendrei sziget panorámája. és szállás.
Szentendre: A Szentendrei sziget panorámája.

Szentendre Szállás Online Szobafoglalás

St Andrea Panzió3 csillagos Panzió

  • Panzió
  • 3 csillagos
  • Zöldövezeti
A St Andrea Panzió. Dunakanyar kapujában, a Pilis és a Duna, hegy és sík vidék találkozásánál, gyönyörű természeti környezetben található a kedvelt kirándulóhely Szentendre, amely elsősorban művészetével és .

Részletek a St Andrea Panzióről.
8100 Ft /Szoba-tól
A szentendrei sziget környékén lévő szállások 2009-es árai.
*Az árak éjszakánként és szobánként értendőek, az Euro árfolyamának függvényében változhatnak.

Szoba foglalás
 
Clicky Web AnalyticsValid XHTML 1.0 TransitionalValid CSSAkciók, Kedvezményes szállásajánlatok Copyright 2008-2009 olcsoszallasok.net. Minden jog fenntartva. Foglalás menete - Rólunk - Regisztráció
Linkcsere Partnereink