Dailymixes.org | Best MP3 Music downlad | Szepkartya
Olcsószállások.net

Tatárszentgyörgy

Üdvözöljük Tatárszentgyörgy utazási oldalán.
Tatárszentgyörgy község Pest megyében található A község határ jellegzetes alföldi pusztai táj, mely fehér nyárral, borókával tarkított futóhomokkal, szőlőkkel, búzatáblákkal váltakozó erdők, rétek üde foltja, a köztük megbúvó, ma is termelő vagy éppen pihenést szolgáló tanyák kellemes élményt kínálnak a városból vidékre látogató, kikapcsolódásra vágyó ember számára. Tatárszentgyörgyről érdemes kilátogatni Sarlóspusztáig, ahol hamisítatlan kiskunsági hangulat várja a látogatókat. Fő látnivalók: Szent Vendel templom, Rákóczi emlékmű, és a Ősborókás buckák Tatárszentgyörgy határán. A településen található a Sarlóspuszta Club Hotel, konferencia, és szabadidőközpont, mely a térség egyetlen szállodája, és szálláslehetősége. Kívánunk kellemes kikapcsolódást Önnek, és családjának.
Sarlóspuszta és szállás.
Tatárszentgyörgy: Sarlóspuszta

Tatárszentgyörgy Szállás Online Szobafoglalás

Sarlóspuszta Club Hotel3 csillagos Hotel

  • Hotel
  • 3 csillagos
  • Zöldövezeti
A Sarlóspuszta Club Hotel. Különleges élményeket ígérő természetes harmónia - ezzel jellemezhetnénk leginkább azt a környezetet, ahol szállodánk található. A páratlan szépségű természet közelsége és a bőséges sz.

Részletek a Sarlóspuszta Club Hotelről.
10800 Ft /Szoba-tól
Tatárszentgyörgy község 2009.
*Az árak éjszakánként és szobánként értendőek, az Euro árfolyamának függvényében változhatnak.

Szoba foglalás
 
Clicky Web AnalyticsValid XHTML 1.0 TransitionalValid CSSAkciók, Kedvezményes szállásajánlatok Copyright 2008-2009 olcsoszallasok.net. Minden jog fenntartva. Foglalás menete - Rólunk - Regisztráció
Linkcsere Partnereink