Dailymixes.org | Best MP3 Music downlad | Szepkartya
Olcsószállások.net

Tamási

Üdvözöljük Tamási utazási oldalán.
Tamási város Tolna megye észak-nyugati részén, a Somogy-Tolnai dombság területén fekszik. A Kapos folyótól nyugatra fekvő kistájegységet Kelet-külső-somogyi dombságnak nevezik, ettől keletre pedig a Sió-Sárvíz völgyéig a Tolnai-Hegyhát található. A város termálfürdője a térség egyik legjelentősebb idegenforgalmi vonzereje, mely évente 150-160 ezer látogatónak biztosít kellemes kikapcsolódást. A Tamási termálfürdő létrejötte az 1967-1969 között szerkezetkutató fúrásként létesített, majd véglegesített 2272 m talpmélységű kút 53 fokos vizének köszönhető. A kutat a Magyar Állami Földtani Intézet 1969. júniusában adta át a Koppányvölgyi Vízgazdálkodási és Talajvédelmi Társulatnak kettős célú hasznosításra, kertészet és fürdő létesítésére, majd a mezőgazdasági hasznosítás meghiúsítása miatt a helyi tanács vette át, és 1970-ben megkezdte a fürdő építését.
Termálfürdő és szállás.
Tamási: Termálfürdő

Tamási Szállás Online Szobafoglalás

Kondor Thermal Apartman Hotel2 csillagos Apart Hotel

  • Apart Hotel
  • 2 csillagos
  • Belvárosi
A Kondor Thermal Apartman Hotel. Az épületben nyolc, igényesen berendezett és felszerelt, 2-6 személyes lakóegység áll a vendégek rendelkezésére, melyhez parkosított udvar és 6 férőhelyes személygépkocsi parkoló tartozik.

Részletek a Kondor Thermal Apartman Hotelről.
7900 Ft /Szoba-tól
Tamási szállás, és a Termálfürdő. Utazzon, és nyaraljon Tamásin.
*Az árak éjszakánként és szobánként értendőek, az Euro árfolyamának függvényében változhatnak.

Szoba foglalás
 
Clicky Web AnalyticsValid XHTML 1.0 TransitionalValid CSSAkciók, Kedvezményes szállásajánlatok Copyright 2008-2009 olcsoszallasok.net. Minden jog fenntartva. Foglalás menete - Rólunk - Regisztráció
Linkcsere Partnereink