Dailymixes.org | Best MP3 Music downlad | Szepkartya
Olcsószállások.net

Vakáció Youth Hostel

  • Cím: 9400, Sopron - Ady Endre u. 31
  • A szállás elhelyezkedése: Belvárosi
  • A szállás tipusa: Hostel
  • Kategória: 3 csillagos Hostel
Vakáció Youth Hostel épülete.


Vakáció Youth Hostel Leírása
A Vakáció Sopron Turistaszálló Magyarország legszebb történelmi városában Sopronban, a Lővérek alján, az Erzsébet-kerttel szemben helyezkedik el, pár percnyire a történelmi belvárostól. A házunkat 5 éve nyitottuk meg Sopronban olcsó szállást kereső vendégeink részére. Szeretnénk minőségi turistaszállót (Youth Hostel, Jugend- herberge) biztosítani vendégeinknek. A szobák (2)-6-8-10 fősek, padlószőnyegesek, fenyő emeletes ágyakkal, és heverőkkel vannak berendezve. A vizesblokkok a folyosón találhatóak; külön női és férfi. Közös helyiség egy kb 50 fős társalgó, melyben TV, hűtő, cso-csó, italautomata található. Kamerával megfigyelt saját parkolónk van a ház előtt. Éjjel-nappali recepció működik. Étkezési lehetőséget a szomszédos étteremben tudunk biztosítani étkezésenként 600 Ft-os áron.
Fényképek
Vakáció Youth Hostel fényképe. Vakáció Youth Hostel belső panoráma. Foto Vakáció Youth Hostel A Hostel eggyik szobája. Az étterem. Vakáció Youth Hostel fénykép egy szobáról. Az étkezője a Hostel-nek.

Szoba foglalás

Szállás Menü

Leirás és fényképek

Szobaárak, és foglalás

A város

Szolgáltatások

Üdülési csekk elfogadóhely Általános információk
Saját kert
24 órás recepció
Program szervezés
Parkolás
Parkolási lehetőség
A Hostel extrái
Gyermekbarát
Vegetariánus konyha
 
Clicky Web AnalyticsValid XHTML 1.0 TransitionalValid CSSAkciók, Kedvezményes szállásajánlatok Copyright 2008-2009 olcsoszallasok.net. Minden jog fenntartva. Hotel Reservation - Foglalás menete - Rólunk - Regisztráció
Linkcsere Partnereink